mandag 4. februar 2013

Hus for salg

..eller leilighet, for å vere heilt nøyaktig!
 Sjølv om me har hatt det fint i denne leiligheten er tida inne for å komme seg i noko større!
 Fasilitetane i det nyinnkjøpte huset er ikkje av like høg kvalitet heile vegen, men beliggenhet og potensiale er på topp. Me gler oss!
Kjenner du nokon som har lyst å overta ein søt leilighet er vår ledig og kjem ut for sal til helga. No gjenstår det berre å krysse fingrane for at andre ser like stort potensiale i leiligheten vår som me gjorde då me kjøpte den for 3 år sidan!
--
Huskjøp tek tydligvis på helsa, slik at bloggen har logge brakk medan feberen har herja. Takk til alle som har kikka innom. Det varmer!

10 kommentarer:

 1. Det er ikke tvil om at salg/kjøp av hus tar på helsa! Holder på med det samme selv og har mange dårlige netter med spenning og ventning - og mer skal det vist bli! Lykke til :))

  SvarSlett
 2. Ååå så utrulig spennende,håper det er mange som har lyst å kjøpe leiligheten og så kjekkt med noko nytt:)men det er klart det tar på med kjøp og salg og det er jo slitsomt men så deilig å få noko større.
  Me og merker at det er så lite og særlig mannen min er veldig lei av å bu så trangt så håper det kan ordne seg med noko større for oss men ofte er det så dyrt og så orker eg ikkje oppussingsprosjekt for helsa er ikkje alltid så god så blir fort sliten men håper og drømmer om noko:)

  Ønsker deg ein fine dag!
  God klem fra Lillian

  SvarSlett
 3. Gratulera med huskjøp skjønne Heidi, eg e kjempemisunnelig! Gler meg te blogginnlegg frå nye rom :D Klem

  SvarSlett
 4. Oj, her inne var det mye fint! Så spennende med salg, krysser fingrene! Takk for koselig kommentar, og gøy at du liker navnet. Var faktisk veldig i tvil om jeg skulle bruke det. Men liker det selv også nå. Har forresten en give away gående nå, vet ikke om du så det. Hvis ikke, ta en titt :-)

  SvarSlett
 5. Gratulerer med huskjøp, og masse lykke til med salg av leiligheten. Det er travelt og stressende når det står på, men så herlig når det er gjort og en har fått solgt. For det får dere nok helt sikkert!

  SvarSlett
 6. Spennande!! Åh, det er SÅ kjekt med større plass, og sjølv om der ligg litt arbeid foran ein så er reisa mot ein ny heim tippers toppers :-) Me har budd i snart fem år i dette huset, og bit for bit kjem me nærare ferdig.

  Lykke til med salg av leiligheten!

  Klem Eli

  SvarSlett
 7. Hei Heidi! Gratulerer med nytt hus, håper dåken får ein fin pris på leiligheten. Så koselig at du var innom bloggen min, vart så glad for dei fine orda du la igjen- virkelig!! Håper du har ei fin helg, me kom nett tilbake fra nydelig skitur i lysløypa. 10 minus og knallføre! Klem Kjersti

  SvarSlett
 8. Hei flotte bilder og gratulerer med hus.
  takk for hyggelig kommentar inne hos meg,av og til blir man bare helt satt ut,godt å vite at jeg har kommet meg videre,.
  ha en strålende uke
  klem hege

  SvarSlett
 9. Du vant tine k lysglass i gavedrysset mitt!!!
  Kan du sende meg din postadresse slik at jeg kan få sendt de til deg :-) ?
  Ha en flott dag :-)
  Klem

  SvarSlett
 10. Så spennande, Heidi! Gratulera med kjøp og sal av bustad!

  SvarSlett

Bloggen min handlar for det meste om alt det fine i livet mitt, og ved at du er med å kommenterer gir du meg endå litt meir fint å vera glad for!