tirsdag 17. april 2012

Urørt og kjole

Se min kjole, 
den er blå som havet!
Alt hva jeg eier,
det er blått som den.
 Fin? Sjølv er eg svært fornøgd. Den er ny. I dag! Eg syns det er så vanskeleg å handle kjolar! Som oftast kjøper eg først sko, og så skal eg finne kjole som passar til skoene. Ikkje like lett.

Kjolen skal tas i bruk om ein månad, for då skal me i bryllup! Samson skal ikkje vere med i bryllup, men han, som meg er svært glad i blått. Kanskje fordi det også er den einaste fargen han kler.. Derfor måtte han få seg nytt skjerf frå Søstrene Grene i dag. Blått med stjerner på. Det kledde han!
Eg har styla både hund og skap i dag. I eit forsøk på å ta eit bra interiørbilete. For bloggarar er NIB ein kjekk blogg å besøke, og dei utfordrar i desse dagar urørte bloggarar til å vise sitt beste interiørbilete. Eg tør påstå at mitt beste interiørbilete ikkje er teke enno. Likevel dristar eg meg til å delta med følgjande bilete:
Foto: Vidunderleg
Då eg først byrja blogge var det ein skikkeleg kvardagsblogg. I November i fjor skifta eg namn og byrja blogge litt mindre personleg og litt meir om dei fine tinga eg omgir meg med. Sidan då ser eg at 70 følgjarar har lagt seg til. Det er stas syns eg! Om du er med å sprer ordet lover eg ein godbit ved 100 følgjarar!

Skapet kan du lese meir om her. Kufferten til Samson er kjøpt brukt. For stylinga la eg eit kjøkenhandkle frå Søstrene grene oppå det brune pleddet han har til vanleg. Kjolen kjøpte eg på Sorbet på Markedet i Haugesund sentrum. Pariskassen kan du lese om her og Falbykoppane her.

7 kommentarer:

 1. Fin voffs, fin kjole, fint skap!! Du må helse til Samson og seie tante ser fram til å besøke han på fredag!

  SvarSlett
 2. Samson har samme skjerf som Sigurd. Knis.

  Lekker kjole. Du blir flott i den!

  SvarSlett
 3. Nydelig!
  Kom plutselig over den fine bloggen din og legger meg til som følger :) Gleder meg til å se mer til deg!!
  Ta gjerne turen innom meg hvis du vil, setter stor pris på nye følgere ;)
  Nyt tirsdagskvelden!
  Klem
  Camilla

  SvarSlett
 4. Tenkjer nok Sigurd også er fin i blått, Marie!

  Velkommen som ny følgjar, Camilla!!

  SvarSlett
 5. Hei på deg!!
  Så flotte bilder!! Så fine blånyanser:-))))

  SvarSlett
 6. Hei. Fant deg på Urørt hos NIB. Fantastiske bilder.
  Jeg elsker blått.
  Her vil jeg følge.
  Klem, Drude

  SvarSlett

Bloggen min handlar for det meste om alt det fine i livet mitt, og ved at du er med å kommenterer gir du meg endå litt meir fint å vera glad for!