mandag 30. mai 2011

Kjære måndag


Sitat henta herfrå
 Ny veka og nye eksamensinnleveringar!
Likevell er det med bankande hjarta eg ser at regnet har letta og sola kikkar såvidt ned mellom skydekket. Sumaren kjem nok snart!

Sjarmøren med den fine tanngarden er min kjære nevø i Stavanger. Han er mitt førebilete med tanke på at han aldri har ein dårleg dag, alltid er like optimistisk og aldri tek sorgene på forskudd. Han er i tillegg snill som eit lam og dum som eit brød. Han vart storebror til ein såkalla "nakenhund" (dvs menneskebaby) i september, og eg kryssar fingrane for at me får treffa dei i helga!

God måndag, og god start på veka!

4 kommentarer:

 1. Så det e flerre som slite med mandag og nye eksamensinnleveringar! godt me e flerre i samme båt. Sko bare ha ein liten pause itte spes.peden før eg begynte på norsken, og nå e eg stressa pga dårlig tid! Då va det veldig oppmuntrande å lesa om Ibsen! :) Dei e heldige som kan ha et så fint og bekymringsløst liv som han! Lykke te med eksamen! Så snakkes me! :) Komme forresten him på søndag og blir stort sett hima framøve, så gi beskjed hvis du trenge hjelp te nåke fram mot bryllupet! :) og du ... Charlie st. claud? ;)

  SvarSlett
 2. Oh, yes, Charlie, I'm in! Alle filma der traileren slutte med å spela Snow Patrol e nødt te å vera bra!

  Litt stressa sjøl morr, me alt som må fiksast både te eksamen og andre ting, pluss eg har sagt ja te å vera vikar fordi eg e jo superwoman! Eg e heldivis ferdige den 10., og då får eg jammen ei uplanlagt veka ferie, so I'm in for anything! Send ein (gul) lapp!

  SvarSlett
 3. Hei :)
  Herlig liten sak, som har blitt storebror ;)
  Ønsker deg lykke til med eksamen.
  Koselig at du la inn noen ord til meg, for da fant jeg deg igjen. :)Legger meg til som følger.
  Ønsker deg en fin dag. :)
  Klem

  SvarSlett
 4. Hei Mamsens hus!
  Tusen takk! Det var svært hyggeleg! Alltid kjekt med slike fine kommentarar!

  SvarSlett

Bloggen min handlar for det meste om alt det fine i livet mitt, og ved at du er med å kommenterer gir du meg endå litt meir fint å vera glad for!