søndag 9. juni 2013

Pussemaskin, malerpensel og kjøpestopp

I samband med huskjøp kan eg ha lova dyrt og heilag at det skulle vere slutt på innkjøp av møblar uten min medhuskjøpars samtykke. Eg innbilte meg ei stund at dette ikkje gjaldt loppis-møblar, men var _litt_ usikker.

For sikkerhetsskuld lista eg med meg denne herligheten inn kjellardøra og godt gøymt i ein krok i kjellarstova. Den kunne jo stå der litt før eg tok han opp, så kunne eg jo sei at den hadde stått der i evighetar.

Det gjekk sånn ca ein halvtime før min betre halvdel, midt i ein samtale, spør så fint kvar den grautstygge stolen i kjellarstova er komt frå. Æsj! 
 Eg har heldigvis ein mann med god humor, og me lo så me fekk vondt i magen begge to. Eg lova like dyrt og heilag at den grautstygge stolen skulle bli fin.
---
Prosjekt fornying av stol er altså iverksatt i helga. Pussemaskin, malerpensel og stiftemaskin er teke i bruk. Det har vore så mykje vind at det har ikkje vore freistande å sitja ute. Stay tuned for å sjå resultatet av kjøpestopp-stolen..!

7 kommentarer:

 1. Hehe, herlig! Gleder meg til å se :)

  SvarSlett
 2. Hihi, har brukt metoden selv, nå funker den ikke lenger, hihi, så flott stol da)) fin ny uke til deg!

  SvarSlett
 3. Tjihiii, gleder meg til å følge den "grautstygge" stolen videre:)

  Fin mandag til deg...
  Annelise

  SvarSlett
 4. Hehe :) Hva gjør vel ikke vi interiørdamer for en stol.. jeg putter ting i boden, eller sniker det inn og gjemmer det en stund, flaks for meg er ikke min samboer like oppmerksom på nye ting, hehe :)
  Men tipper stolen blir kjempe fin, gleder meg til å se :)
  Ha en fin ny uke!
  Klem

  SvarSlett
 5. Herlig! Det er ikke så greit å klare å overholde alle løfter, og i hvertfall ikke hvis du ser potensiale og du har fått en veldig god pris! Latter og glede er beste ingredienser i et forhold mener jeg, så får det heller bare være at du har tatt en møbelkjøpende avgjørelse alene. ;-)

  Jeg gleder meg til å se det endelige resultatet. Nyt juniuken!

  SvarSlett
 6. Fantastisk! Eg ler så eg grin! :) Eg kjenner meg sååå igjen og skulle nesten tru du har sutte på veggen her og fortel om når eg kjem dragane inn med det eine og det andre;)
  Ser fram til å sjå kor fin stolen blir (sjølv om eg synast den er fin no også ;) )
  Gina

  SvarSlett

Bloggen min handlar for det meste om alt det fine i livet mitt, og ved at du er med å kommenterer gir du meg endå litt meir fint å vera glad for!