søndag 2. juni 2013

Dagen derpå Haugakos

 ..er det tid for å sortere tankar og nye bekjentskaper. 
Godsaker frå fleire proppfulle goodiebags er delvis rydda på plass. Sjal frå Kristine Vikse og Barfot er allereie prøvd ut. Teppet frå Skeidar kom godt med i nordavinden i går. Fantastisk instant te frå Amundsen spesial kjem godt med i dag. Varm te er ikkje feil når halsen gir beskjed om at det muligens vart litt vel blåst i går.
Bolig pluss og Henne låg på bordet då me sette oss. No som eg endeleg er ferdig med eksamen og kan unne meg ein "frisøndag" er dette kjært lesestoff. Har ein heil haug faktisk med blader eg skal kose meg med forutan desse. Det kallast egentid *smil*

På treffet som vart arrangert av skjønne Maia (fabelaktig) og nydelege Karianne (MittSitt) må seiast å vere noko av det kjekkaste eg har fått vore med på på lenge. 50 bloggerinar i sin finaste stas og vakraste smil. 
 I dag er eg berre heilt overvelda. Sååå glad for å ha fått eit ansikt på mange av dei flotte bloggane som finst der ute. Skulle berre hatt enno lengre tid til å få snakka med enno fleire! Håpar på fleire slike treff!
Som den rutinerte vimsen eg er så hadde eg sjølvsagt med kamera. Batteriet var fullada. Eg hadde jo lært av mine feil frå bryllupet sist helg. Einaste eg hadde gløymt no var minnekortet! *ler*
Fine bilete frå treffet kan du sjå her. Der kan du også lese om dyktige Kristine Vikse, Bryllupsplanlegger Cathrine og dei flotte menneska bak Amundsen Spesial som alle inspirerte oss på kvar sin måte.
---
Ha ein god søndag!! 


9 kommentarer:

 1. Så herligt me litt egentid,å me slikt lesestoff blir det enda bedre:)
  Har sett bilder fra bloggtreffet,såg fantastisk ut:)
  Finaste søndag ønskes til deg!
  Klem Siv Mette

  SvarSlett
 2. Jepp det var heilt fabelaktig igår,kjempekoselig å sitte ved siden av deg du vidunderlige sprudlende dame:)
  hadde med kamera, men innser jeg ikke tok så mange bilder nå..
  Håper vi sees igjen:)
  Klem

  SvarSlett
 3. Det var så koselig å treffe deg:)du var jo så skjønn!
  Det var ein kjempefin kveld og så alt det fina me fekk og så klart gløymte eg eine posen fra Amundsens spesial,litt typisk meg men eg får den jo eingang:)

  Fine kveld til deg Heidi:)
  Klem fra Lillian

  SvarSlett
 4. Kjipt å glemme minnekortet, jeg hørte du fortalte det. Men tror bloggtreffet er godt dokumentert, så du får sikkert låne noen bilder fra andre. Katrine

  SvarSlett
 5. Takk for sist, var så koselig på bloggtreffet:)

  SvarSlett
 6. Hei, prinsesse vidunderleg *smiler*

  Veldig koselig at du ville være med å gjøre denne kvelden helt magisk og uforglemmelig.

  Ønsker deg en fabelaktig start på uken.
  Jeg er glad jeg var forutseende nok til å reserve tid til hjemmekontor i dag. For vi vasket nemlig ut huset til Karianne i går før vi vendte nesen østover og jeg kom ikke inn døren i fabelaktighjemmet før kl 21 igår. Og nok en grunn til å like interørbloggerinaer - de er renslige og ryddige, så vasking og rydding gikk som en lek.

  Smil og klem

  SvarSlett
 7. Hallo Heidi! Og tusen takk for sist ☺ Det var virkelig veldig koselig å treffe deg, du var så naturleg og sprudlande - og så lett å snakke med! Håper me treffes igjen, og som eg skreiv til deg så hadde det vore veldig kjekt med besøk av deg ein dag ☺
  Ønsker deg ei strålande veke,
  klem Kjersti

  SvarSlett
 8. Hei hei og tusen takk for sist :)
  Utrolig gøy og treffe deg så sprudlende og morsom som du er :)
  Håper det kommer flere anledninger, kanskje Bergen :)
  Klem

  SvarSlett
 9. Hei på deg og takk for sist:) For ei flott ettermiddag og kveld me fekk saman med alle dei andre hos Karianne :)
  Håpar eg treff deg igjen ein gang :)
  Eg måtte berre hiva meg på som følgar av den skjønne bloggen din;)
  Ps, ventar spent på kvar du finn på å henga den svarte lampen din, eg anar ikkje kvar eg skal plassera den rauge min,hihi ;)
  Klem Gina

  SvarSlett

Bloggen min handlar for det meste om alt det fine i livet mitt, og ved at du er med å kommenterer gir du meg endå litt meir fint å vera glad for!