fredag 13. april 2012

DYI: Blomsterpotte

Ikkje alle innkjøp er like gjennomtenkte.
Eg opplever det stadig vekk. Fine ting må jo få vere med heim.
Dette var også tilfelle då eg kom heim med ein bunt med tråd frå Kremmerhuset.
Eg likte jo fargen så godt..
Løysninga kom i form av ei gammal blomsterpotte og ein limpistol. At eg som førsteårsstudent med nystarta blogg kjøpte limpistol til 99,- på Clas Olson har eg ikkje angra på! Eg surra og limte om ein annan, og vips så var tråden blitt ei ny blomsterpotte.

No manglar berre ny blomst i potta. Den gule blomsten var opprinneleg påskeblomsten min. Blomstrane hos os har ein tendens til å ikkje leva serleg lenge, så eg satsar på å fylle surrepotta mi med frisk lavendel om ikkje så lenge..!

God helg!

5 kommentarer:

 1. NydeligFlott ble den :-)
  God helg!!!!
  Klem fra Julie

  SvarSlett
 2. Så stilig!

  Eg har og investert i den typen limpistol. Eg har nemleg eit prosjekt liggande på arbeidsrommet. Foreløpig har eg berre fiksa små skavankar på nissar og påskekyllingar som jentene har produsert til dertil høvelege høgtider ;)

  god helg!

  SvarSlett
 3. Hei :-)
  Måtte le litt da jeg leste om limpistolen fra clas olson. Det var et av mine første kjøp også, og den har vært veldig god :-) Potten ble såå sjarmerende :-) Jeg har gitt deg en award inne på bloggen min. Koselig hvis du vil ta den :-)

  Ønsker deg en riktig god kveld :-)
  Camilla

  SvarSlett
 4. Så enkelt og fint:)

  Ha en finfin lørdagskveld!
  Ta gjerne en tur innom give awayen min:)

  SvarSlett

Bloggen min handlar for det meste om alt det fine i livet mitt, og ved at du er med å kommenterer gir du meg endå litt meir fint å vera glad for!