torsdag 12. november 2009

God tid!

Mor mi har i lange tider prøvd å læra meg kunsten å vera ute i god tid. Det er framleis områder med dette eg jobbar med, men eg gjer mitt besta. Som eit resultat av dette har eg tjuvstarta juledekoreringa.

Det må også seiast at dette er ein reaksjon på at eg byrjer innsjå at det mest sannsynleg ikkje vert noko julatre på meg i år, med mindre eg får eit hus til jul. Uansett, som mor mi ville sagt: det skadar ikkje å vera ute i god tid!

6 kommentarer:

 1. Plutselig fant eg jo bloggen te Heidi og!! :) Så koselig blogg!!!
  Veldig fine juladekorasjon Heidi, kjempesøte glasskuler! Du e flinke!! :)

  SvarSlett
 2. Du er iallefall ikkje seint ute med julepyntinga;)Eg syns at det var eit fint juletre, eg gleder meg til å sjå det live=) God helg og nyt julestemninga!

  SvarSlett
 3. Marianne: Eg kom meg endeleg inn på din blogg og! Sist gong eg prøvde blei eg fortalt eg ikkje hadde tilgong, så du kan tru gleden var stor no! :)
  Den e blitt lagt te som favoritt :p

  Silje: Takk! Da varme å hørra eit slikt komplimang frå ei som e litt flinkare enn meg te å vera ute i god tid:p Du e hjerteli velkommen te å sjå julastemningå live any time!

  SvarSlett
 4. Flinke, flinke Heidi!! når d komme te julastemning e d vel ingenting som hette "for tidlig"?? eller??

  Nyydelig "julatre", du e kreativ!!:))

  SvarSlett
 5. nei, eg syns jaffal ikkje da ska være for tidli i midten av november! Du sku sitt lysastakane, dei har fått den fine blomsten frå Ahlens, og lysfate har fått ein vakker sølvsko på seg!
  Herli herli!

  SvarSlett
 6. Ring meg når det blir julatréfest!

  SvarSlett

Bloggen min handlar for det meste om alt det fine i livet mitt, og ved at du er med å kommenterer gir du meg endå litt meir fint å vera glad for!